Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

ODJO DAQUA HOTEL


LOCALIZARE:
Hotelul Odjo DAgua este situat in satul Santa Maria, chiar deasupra plajei Santa Maria, pe Insula Sal. A fost construit pe un mic promontoriu numit Porphyry Point unde se afla Farul Vera Cruz si din acest motiv o parte din structura sa este implementata deasupra marii, ceea ce face ca balconul restaurantului hotelului sa fie unul dintre cele mai cautate locuri de pe insula.


FACILITATI:
De la restaurantul hotelului va puteti bucura de una dintre cele mai bune vederi la Golful Santa Maria si puteti face o masa minunata pe sunetul oceanului.
Clasificat drept Hotel de Charme, Odjo DAgua, a fost inaugurat in martie 1999, iar dupa renovari succesive si extinderi moderate, in 2018 a fost inaugurata o noua aripa. Hotelul, care avea 48 de camere, are acum 113 camere, distribuite armonios. Cu toate acestea, odata cu extinderea, s-a pastrat tot farmecul, linistea si detaliile speciale de decorare gasite in intreaga cladire si care, de ani de zile, l-au distins drept unul dintre cele mai frumoase hoteluri din Sal.
Sub indrumarea administratorului sau, originar din insula, cu o lunga calatorie in industria hoteliera, Hotelul Odjo DAgua era in crestere, cautand mereu sa arate si sa transmita clientilor adevaratul spirit creol si cultura capoverdiana, ambele evidentiate in fiecare coltul hotelului. Un tur al hotelului este egal cu o vizita la istoria si cultura insulei Sal.
Oferim oaspetilor nostri o gama larga de servicii de calitate si o atmosfera linistita si intima, cu atmosfera de familie, permitandu-le sa se relaxeze in timp ce se bucura de frumusetea care ii inconjoara.


DESCRIERE CAMERE:
TWIN ROOM
Camerele au 2 paturi twin, o suprafata de 36 mp si vedere fie la gradina fie la oras.
Facilitati camere: toate camerele au aer conditionat, Wi-Fi, TV, uscator de par si minibar, unitate situata integral la parter, aparat pentru prepararea de ceai/cafea, minibar, seif, pardoseala de gresie/marmura, frigider, birou, telefon, canale prin satelit, balcon, terasa, mobilier de gradina, zona de luat masa in aer liber.


SUITA
Camerele au 1 pat queen size si o canapea extensibila, o suprafata de45 mp si vedere fie la gradina fie la oras.
Facilitati camere: toate camerele au aer conditionat, Wi-Fi, TV, uscator de par si minibar, unitate situata la etajele superioare, aparat pentru prepararea de ceai/cafea, minibar, seif, pardoseala de gresie/marmura, frigider, birou, telefon, canale prin satelit, balcon, mobilier de gradina, zona de luat masa in aer liber.


SUITA JUNIOR
Camerele au 2 paturi individuale, o suprafata de 45 mp si vedere fie la gradina fie la oras.
Facilitati camere: toate camerele au aer conditionat, Wi-Fi, TV, uscator de par si minibar, unitate situata integral la parter, aparat pentru prepararea de ceai/cafea, minibar, seif, pardoseala de gresie/marmura, frigider, birou, telefon, canale prin satelit, balcon, mobilier de gradina, zona de luat masa in aer liber.


SUITA MASTER
Camerele au 1 pat king size si o canapea extensibila, o suprafata de peste 45 mp si vedere fie la gradina fie la oras.
Facilitati camere: toate camerele au aer conditionat, Wi-Fi, TV, uscator de par si minibar, unitate situata la etajele superioare, aparat pentru prepararea de ceai/cafea, minibar, seif, pardoseala de gresie/marmura, frigider, birou, telefon, canale prin satelit, balcon, mobilier de gradina, zona de luat masa in aer liber.

Taxaturistica: 2 euro/persoana/noapte. Se achita local, la receptia hoteluluide catre toti turistii cu varsta peste 16 ani.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie