Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Avand o locație pe malul marii în Orebić, Casa Bellevue ofera o piscina in aer liber si un restaurant. Proprietatea are o terasa, iar oaspetii se pot bucura de bautura la bar. Este disponibil WiFi gratuit in toate zonele. Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat si includ un balcon, TV și o baie privata cu dus si uscator de par. Oaspeții pot juca tenis, pot inota sau pot face plaja Casa Bellevue. Proprietatea ofera, de asemenea, un restaurant Rondela, care servește mancaruri locale. Aeroportul Dubrovnik se afla la o distanță de 131 km. La plaja gasiti sezlonguri si umbrele contra cost. Plaja este cu pietris.

Localizare

Aeroportul Dubrovnik se afla la o distanță de 131 km.
La plaja gasiti sezlonguri si umbrele contra cost.
Plaja este cu pietris. 

Facilitati Hotel

Avand o locație pe malul marii în Orebić, Casa  Bellevue ofera o piscina in aer liber si un restaurant. Proprietatea are o terasa, iar oaspetii se pot bucura de bautura la bar. Este disponibil WiFi gratuit in toate zonele. Oaspeții pot juca tenis, pot inota sau pot face plaja Casa Bellevue. Proprietatea ofera, de asemenea, un restaurant Rondela, care servește mancaruri locale. 

Facilitati Camere

 Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat si includ un balcon, TV și o baie privata cu dus si uscator de par.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie