Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lux Grand Gaube Hotel

Descriere

Situat pe o plajă din nordul insulei Mauritius, LUX * Grand Gaube este un complex de lux cu piscină cu vedere la Oceanul Indian. Complexul oferă camere elegante si plimbări gratuite cu o barcă cu fund de sticlă.

Camerele de la LUX* Grand Gaube au aer conditionat si balcon mobilat cu vedere panoramică. Camerele spațioase sunt dotate cu WiFi gratuit și TV LED interactiv. Unele vile sunt prevăzute cu o chicinetă și piscină privată.

Complexul asigură diverse optiuni culinare. INTI este un restaurant peruvian cu terasă in aer liber și un bar Pisco, iar Beach Rouge este un restaurant mediteranean, cu zone de lounge pe plajă.

Oaspeții se pot bucura de un masaj relaxant la LUX* Me Spa sau pot viziona un film la cinematograful proprietății. Sunt disponibile cursuri de Pilates, Tai Chi si yoga. Proprietatea are o piscină pentru adulți, iar activitățile disponibile includ caiac, navigație și snorkeling.

Situat in Grande Gaube, Hotelul LUX* este la 20 de minute de mers cu mașina de Grand Baie. Recepția este deschisă nonstop, iar parcare privată este gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie