Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vilamendhoo Island Resort (Alif Dhal)

de la
3847  3838 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 01.06.2024 - 09.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Vilamendhoo Island Resort & Spa oferă acces gratuit la conexiunea WiFi, o piscină în aer liber, un centru de spa și o zonă de plajă privată, iar oaspeții pot lua masa la restaurant. Fiecare dintre camerele acestui complex este dotată cu aer condiționat și TV cu ecran plat. Unele camere oferă vedere la mare sau la grădină. Toate camerele includ o baie privată. Oaspeţii au la dispoziţie o recepţie cu program nonstop, un serviciu de babysitting, un salon de coafură şi un magazin de suveniruri. De asemenea, la acest complex se poate juca tenis de câmp, tenis de masă şi biliard, iar zona este apreciată de amatorii de snorkelling. Aeroportul Internațional Ibrahim Nasir din Malé este situat la 88 km de proprietate.

Localizare Hotel

Aeroportul Internațional Ibrahim Nasir din Malé este situat la 88 km de proprietate.

 

 

Facilitati Hotel

Vilamendhoo Island Resort & Spa oferă acces gratuit la conexiunea WiFi, o piscină în aer liber, un centru de spa și o zonă de plajă privată, iar oaspeții pot lua masa la restaurant.

Oaspeţii au la dispoziţie o recepţie cu program nonstop, un serviciu de babysitting, un salon de coafură şi un magazin de suveniruri. De asemenea, la acest complex se poate juca tenis de câmp, tenis de masă şi biliard, iar zona este apreciată de amatorii de snorkelling.

 

Facilitati Camere

Fiecare dintre camerele acestui complex este dotată cu aer condiționat și TV cu ecran plat. Unele camere oferă vedere la mare sau la grădină. Toate camerele includ o baie privată.

 

Jacuzzi Water Villa

Suprafața bungaloului: 

85 m²

Acest bungalou are CD player, cană fierbător şi balcon.

Vă rugăm să reţineţi că în această cameră pot fi cazaţi doar oaspeţii cu vârsta mai mare de 18 ani.

Jacuzzi Beach Villa

Suprafața bungaloului: 

65 m²

Acest bungalou are minibar, balcon şi vedere la mare.

Vă rugăm să reţineţi că în această cameră pot fi cazaţi doar oaspeţii cu vârsta mai mare de 18 ani.

Garden Villa

Suprafața bungaloului: 

55 m²

Acest bungalou are minibar, fierbător electric şi balcon.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie