Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 12 hoteluri

Byala, Bulgaria

2 Byala

Byala, Bulgaria

Descriere hotelHotelul este situat pe plaja si la 500 m de centrul statiunii ByalaCamere hotelHotelul are 125 apartamente cu un dormitor apartamente cu 2 dormitoare apartamente cu 3 dormitoare toate echipate cu bucatarie in living aer conditionat can . . .

Byala, Bulgaria

Complexul de apartamente de vacanta Byala Beach Resort a fost construit in 2007 si deschis in 2008 pe faleza din Byala fiind format din 3 cladiri situat intr-o zona izolata cu o spectaculoasa priveliste asupra marii si in imediata apropiere a plajeiD . . .

Byala, Bulgaria

Not defined Byala

Byala, Bulgaria

Complexul format din 9 vile luxoase se afla in Byala si este recomandat familiilor si tinerilor Parcarea gratuita accesul gratuit la internet WIFI si faptul ca sunt acceptate animalele de companie sunt doar cateva dintre avantajele acestei locatii Lo . . .

Byala, Bulgaria

3 Byala

Byala, Bulgaria

Vemara Club a fost construit in anul 2010 pe un promontoriu numit Saint Antanas intr-o locatie deosebit de frumoasa pe coasta cu o vedere panoramica asupra golfului Obzor la aproape 300 de metri de plajaDescriere Vemara Club a fost construit in a . . .

Byala, Bulgaria

Complexul Vemara Club este situat la 1 km de orasul Byala pe o stanca cu vedere frumoasa la golful Obzor Complexul este construit in limitele unei zone arheologice linistite Plaja este la aproximativ 300 mFacilitatiConstruit in 2010 - 1 bloc cu 5 e . . .