Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Complexul de 3 stele Marinn, format din vilele Marinn1 si Marinn 2, se afla pozitionat intr-o zona linistita din Costinesti, la aproximativ 300 metri de plaja statiunii.

Descriere: Ofer camere duble si triple, un apartament Duplex pentru 8 persoane si un apartament de lux (maxim5 persoane), toate spatioase, dotate si renovate recent. Unitatea de cazare dispune de o buctrie comun utilata complet, bar, loc de servit masa, gratar, terase, receptie loc de joaca, gradina, parcare si acces gratuit la internet Wi-Fi in toat cldirea.

Cazare: Complexul Marinn, totalizeaza un numar de 48 cemere. Fiecare camera este dotat cu TV FULL HD prin cablu, baie proprie, frigider, aer conditionat si balcon (nu toate camerele au balcon), dar exista balcoane si terase comune unde va puteti savura cafeaua in liniste si aer curat, internet wi-fi.
- Corp Marinn1: 15 camere duble toate cu baie proprie, televizor; 7 camere au frigider.
- Corp Marinn 2: 4 apartamente x 4 locuri, 19 camere duble. Toate camerele sunt dotate cu baie in camera, televizor, aer conditionat.

Masa:
Unitatea de cazare dispune de o buctrie comun utilata complet, bar, loc de servit masa, gratar, terase.

Puteti regsi in apropiere restaurante si terase unde puteti sa serviti masa, la circa 50 de metri de propietate. Cel mai apropiat magazin alimentar este la 2 minute, chiar in fata proprietatii, iar un supermarket la circa 150 metri.

Facilitati:

- parcare proprie
- apa calda non-stop
- supraveghere video
- locul de joaca pentru copii dispune de mini bucatarie cu ustensile(olicele, pahare, lingurite) pentru joaca copiilor, mingii, cos de baschet, leagan, tobogan, masute si scaune, bancute, trambulina, multe jucarii.
- internet wireless
- bar
- loc de servit masa
- terase,
- bucatarie
- gratar/barbeque
- gradina cu gazon, pomI fructiferi si coniferi, flori viu colorate

Unitatea are sistem de supraveghere videoVa rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.