Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Perla Bucovinei


Descriere

Pensiunea Perla Bucovinei 4*este localizata in vecinatatea Manastirii Voronet (la 200 de metri), dinstatiunea turistica Gura Humorului. Daca vizitati Bucovina, va invitam sapopositi la PERLA BUCOVINEI, unde va asteapta un restaurant cu meniuritraditionale si apetisante, 10 camere pentru odihna bine-meritata, servicii debuna calitate, toate la preturi accesibile. La 3 km distanta sunt Partiile deSchi Soimul I- avansati si Soimul II- incepatori, dotate cu instalatie denocturna, telescaun, teleschi si tunuri de zapada artificiala.
Pensiunea Perla Bucovineieste amplasata pe crestetul unui deal, langa padure, deasupra satului. ( Adresa:Voronet 152 B, GPS: N 47,5195 E 25,8622)
Pensiunea Perla Bucovineieste situata in inima Bucovinei si este locul ideal de plecare in vizitareaManastirilor din Bucovina si din Neamt.
Intr-un circuit de 1 zi sepot vizita manastirile medievale pictate: Sucevita, Putna, Moldovita,Dragomirna aflate la 50-80 km. Pensiunea Perla Bucovinei este un punct deplecare si in vizitele la manastirile din jud. Neamt-Agapia, Secu, Sihastrie,Cetatea Neamtului.
La Perla Bucovinei veidescoperi ospitalitatea bucovineana intr-un ambient ce imbina rusticul cumodernul, asigurand confortul unei locatii de 4*.
Locatia pensiunii PerlaBucovinei, intr-o zona care face faima Romaniei, a fost aleasa cu gandul ladorintele dumneavoastra: la emotia rasaritului de soare, la dorul de liniste siaer curat, la placerea apropierii de legende, dar si la dorinta de a avea laindemana beneficiile civilizatiei, fara de care nu puteti trai.
Natura a fost extrem degeneroasa cu aceste locuri: trasee montane incantatoare de vara si iarna,paduri seculare, partie de schi, vestigii istorice medievale. Aici te invaluieo liniste de clestar, iar orizontul privirilor se adanceste in semetiapadurilor de brad si foioase.
In aceasta locatie se potorganiza activitati de team-building si training.
Intr-o atmosfera care sigurva va destinde si reface fortele, veti cunoaste balsamul naturii in intimitateaei.
Pensiunea dispune de urmatoarelefacilitati:
-10 camere spatioase (5 dublesi 4 triple si 1 apartament, cu posibilitatea de a introduce pat suplimentar incamerele duble) cu pat matrimonial sau twin, cu baie cu dus, minibar, uscatorde par, TV-LCD, balcon ( cu exceptia camerei de la parter).
- atat mancaruri traditionalesi proaspete din Bucovina cat si meniu international;
- transfer de la gara,autogara sau aeroport;
- foisor in curte amenajat cugratar, cuptor de copt paine si sarmale in oale de lut;
- foisor intim de 12 persoaneamplasat in gradina.
- 2 foisoare, 2 terase:
- leagan 2-3 persoane;
- loc de joaca pentru copii;
- sala de conferinte;
- posibilitati de platadirecta a serviciilor cu cardul;
- acces gratuit la Internet;
-semineu in restaurant si lareceptie;
- parcare 20 masini,siguranta maxima.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.