Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 5 hoteluri

MILA 23, Romania

Pensiunea Dunarea Veche este situata pe Bratul Dunarea Veche in Satul Mila 23 la 53 km de Tulcea Este accesibila doar pe calea apei din Tulcea in doua modalitaticu ambarcatiunile pensiunii care sunt parcate in apropierea dealerului Yamahaunde se pot . . .

MILA 23, Romania

Pensiunea Gigant Fish situata in apropierea debarcaderului central al Milei 23 va asteapta pentru o vacanta de vis in inima Deltei Construita pe malul drept al Dunarii cu o gradina frumoasa iesita in intampinarea turistilor pensiunea va asteapta cu c . . .

MILA 23, Romania

PachetAll Inclusive - Sejur de 4 zile3 nopti in Delta DunariiSejurulinclude - TRANSFERUL Tulcea-Mila 23si retur cu barcile pensiunii La tur se face pe un traseu turisticla intoarcere pe Dunare - CAZARE 3 nopti incamera dubla sau tripla - c . . .

MILA 23, Romania

Inconjurata de lacuri aceasta pensiune este situata in inima Deltei Dunarii si are o piscina extinsa Ofera camere cu baie privata podea din lemn masiv aer conditionat si minibarConexiunea WiFi este gratuita in zonele publice ale proprietatii Restaura . . .

MILA 23, Romania

Mila 23 este un sat tipic pescaresc din Delta Dunarii asezat pe partea dreapta a Dunarii Vechi De aici poti ajunge cu usurinta spre Grindul Letea unde poti intalni ultimii cai lipitani singurele colonii de cai salbatici din Europa si cele mai frumoas . . .