Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Iara


Descriere

Pensiunea Iara este situata pe malul stang al bratului Sfantu Gheorghe, in satul Ilganii de Jos, in comuna Nufaru, la doar 12 km distanta de Tulcea, in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii.
Pensiunea dispune de: 10 camere duble: 2 camere cu pat matrimonial si 8 camere twin; sala pentru servit masa; sala multifunctionala; terasa descoperita; piscina exterioara; teren de joaca pentru copii; parcare proprie gratuita; barci de pescuit si agrement.
Programul salonului pentru servit masa:
- micul dejun: 08:00 - 10:00
- dejun: 13:00 - 15:00
- cina: 19:00 - 21:00
Dotari camere: TV; Wi-Fi; aer conditionat; miniracitor; baie proprie cu dus si cu uscator de par; halat de baie; cutie de valori; acces direct pe terasa (pentru camerele de la parter), balcon (pentru camera matrimoniala de la etaj); posibilitate de pat suplimentar.
TARIFE COPII (in camera cu 2 adulti):
- 0- 6,99 ani gratuit fara pat suplimentar;
- 7- 11,99 ani - achita 10 euro/noapte si beneficiaza de pat suplimentar; se poate introduce un singur pat suplimentar.
Mic dejun bufet:
- 30 lei/ persoana/ zi
- copil 0 - 4.99 ani - gratuit
- copil 5 - 11.99ani: achita 15lei/ zi


Tarifele de cazare nu includ taxa de acces in Delta Dunarii. Permisele de acces in rezervatie pot fi achizitionate de la sediul Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii sau on-line, pe site-ul A.R.B.D.D.D. (http://www.ddbra.ro/activitati/permise-online) si sunt exclusiv responsabilitatea turistilor.

Tarife pentru plimbari cu ambarcatiuni cu motor:
- barca Laguna, motor 30 CP, capacitate 2 pasageri + conducator: 160 lei/ambarcatiune/ora de mars; 15 lei/ora stationare.
- salupa Forward, motor 140 CP, capacitate 8 pasageri + conducator: 300 lei/ambarcatiune/ora de mars; 15 lei/ora de stationare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.