Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Q RESORT AND SPA

Descriere

Q Resort and Spa este situat în orășelul Săcele, la numai 6 km de Brașov, înconjurat de natură magnifică.

Q Resort and Spa are recepție cu program nonstop si WiFi gratuit în toate zonele sale.

Proprietatea este înconjurată de munți și pădure, oferind cazare in camere confortabile, cu dotări de calitate. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la o zonă de spa, centru de fitness, cameră pentru copii și o sală de jocuri. Centrul spa cuprinde diferite tipuri de saune și piscine. Terapiile sunt oferite contra cost.

De asemenea, complexul are restaurant. Restaurantul excelent are o capacitate de până la 200 de persoane și cu siguranță poate satisface cele mai exigente gusturi, servind preparate din bucătăria tradițională românească, precum și din bucătăria internațională. De asemenea, oaspeții pot juca tenis de masă şi biliard.

În plus, există o terasă spațioasă, cu o capacitate de 300 de locuri, unde se oferă divertisment de calitate pentru o atmosferă de neuitat, în timpul verii.Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.