Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 4 hoteluri

Uzlina, Romania Vezi locatia pe harta

INFORMATII GENERALEEgreta by Hoxton se afla in Uzlina intr-o zona retrasa din inima Deltei Dunarii la aproximativ 15 minute de mers cu barca pana la cel mai apropiat sat Murighiol Accesul la locatie se face doar pe calea apeiFACILITATI UNITATEVila pu . . .

Uzlina, Romania Vezi locatia pe harta

Egreta by Hoxton se află într-o zonă retrasă din inima Deltei Dunării integrat perfect in natura la 15 minute de mers cu barca de cel mai apropiat sat Murighiol Proprietatea oferă conditiile ideale pentru relaxare si recreere fiind amplasat

Uzlina, Romania

Localizare Gulliver Delta Resort este construit in perfecta armonie cu natura intr-o zona deosebit de spectaculoasa situata in Delta Dunariii la intersectia dintre Bratul Sfantu Gheorghe si canalul Uzlina Accesul este facil transferul cu barca de la . . .

Uzlina, Romania

PensiuneaProdelta 3 steleeste situata pe canalul Uzlina care face legatura intre Bratul Sfantu Gheorghesi Delta Dunarii Accesul la ea se face cu masina pana in Murighiol iar deacolo cu ambarcatiunile pensiunii intr-o plimbare placuta de 15-30 de minu . . .