Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Old Border

Descriere

The Old Border este despre traversarea granitei modernului si despre curajul temerar, in ziua de astazi, de a te bucura de lucrurile simple: o masa perfecta cu ingrediente proaspete, un rasarit de soare acompaniat doar de sunetul valurilor sau o conversatie, care nu se incheie nici la primele semne ale zorilor, alaturi de prieteni.

Asa ca te provocam sa iti traiesti propria aventura: o vacanta rupta de cotidian, in care te concentrezi doar pe cei dragi si pe fiecare moment ce poate deveni o amintire unica - focuri de tabara, dimineti lenese, mirosul unic al marii sau rasetele celor mici atunci cand fac o descoperire inedita sau creeaza un joc nou.

Dimineata te intampinam cu cafea, ceai si fructe proaspete, iar dupa aceea tu iti alegi singur aventura zilei: lenevesti pe un sezlong cu o carte buna sau albumul de suflet, inoti in apa curata a marii, incingi un gratar cum numai tu stii sau explorezi imprejurimile (cele mai frumoase locuri din Dobogrea, litoralul sau vecinii bulgari).

Ce zici, esti pregatit sa treci granita intr-o vacanta exact pe gustul tau?

Deschis in vara anului 2017, The Old Border este un boutique hotel cu 12 camere duble, fiecare cu pat matrimonial de 1.602.00m cu posibilitatea de adaugare a unui pat suplimentar pentru familii cu copii. Cele patru camere de la etaj au vedere la mare. Pana la sfarsitul anului 2019 vom finaliza proiectul avand inca 4 camere disponibile, putand oferi astfel un total de 16 camere duble.

Oferim parcare gratuita pentru autoturismele personale ale oaspetilor nostri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.