Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Inima Deltei

Descriere

PachetAll Inclusive - Sejur de 4 zile/3 nopti in Delta Dunarii
Sejurulinclude:
- TRANSFERUL Tulcea-Mila 23si retur cu barcile pensiunii. La tur se face pe un traseu turistic,la intoarcere pe Dunare ;
- CAZARE 3 nopti incamera dubla sau tripla - camere cu baie proprie, TV satelit, aer conditionat
- 4 EXCURSIIin Delta cu ambarcatiunile pensiunii:
1- Apus desoare pe lac;
2- PadureaLetea - cu transfer prin balta;
3- OrasulSulina - acces la plaja;
4- Buchet delacuri si canale din zona Mila 23, cu un popas la Manastirea (Schitul)Sf.Atanasie ;
- Toate MESELE, cu exceptiapranzului din ziua in care se viziteaza orasul Sulina. Sejurul incepe cu cinain prima zi si se termina cu mic dejun in ultima zi ;
- Inchirierea masinii safari cu care se viziteaza PadureaLetea;
- Serviciile ghidului/conducatorului barcii,vorbitor de limba romana;
- Permisul deintrare in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii;
- Si o SURPRIZA (credem noi)speciala - Pentru a diversifica putin oferta noastra, am adaugat osurpriza care va avea loc intr-una din seri (de obicei in ultima seara).

Putetiopta pentru sejururi de joi pana duminica sau de duminica panamiercuri .
Nu suntincluse in pret bauturile (cu exceptiacelor de la micul dejun si a apei plate de la pranz si cina), acestea se potachizitiona la magazinele din imediata proximitate a pensiunii.
Nu este inclusa in pret contravaloareaparcarii masinilor la Tulcea (pretul este de 15 ron/masina/zi).
Toate excursiile se vor face chiar si incaz ca vremea este nefavorabila. Ordinea si ora excursiilor poate fi schimbatain acest caz.
Nu este inclusa in pret excursiaoptionala din orasul Sulina pana la varsarea Dunarii in Marea Neagra.Aceasta excursie se poate efectua doar daca starea vremii o permite (ghidul vadecide). Excursia se organizeaza doar daca in grup sunt cel putin 8adulti doritori. Pretul este 55 lei/persoana. Copiii beneficiazade discount-urile de 50 %, respectiv 75%, in functie de varsta.
Nu este inclusa in pret excursiaoptionala la lacul Fortuna, japsele si canalele din jurulacestuia, unul din cele mai mari lacuri din Delta Dunarii. Pretul estede 85 lei de persoana si e necesar un nr deminim 6 persoane.Copiii beneficiaza de discount-urile de 50 %,respectiv 75%, in functie de varsta.
Politicapentru copii :
Pentru copiii pana in 6 ani - se plateste 25% dinpretul sejurului
Pentru copiii intre 6 si 12 ani - se plateste 50% dinpretul sejurului
Pentru copiii peste 12 ani, se plateste pret intreg.
Daca opersoana doreste sa se cazeze in regim single in camera dubla se va achita in plus 450 lei fata de pretul din tabel pentrutot sejurul (diferenta de pret pentru costul camerei) sau pentru douapersoane in camera tripla se va achita in plus 250 lei fatade pretul din tabel pentru tot sejurul (diferenta de pret pentrucostul camerei). Nu acceptam animale decompanie !

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.