Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DUNAREA VECHE


Descriere

Pensiunea Dunarea Veche este situata pe Bratul Dunarea Veche, in Satul Mila 23, la 53 km de Tulcea. Este accesibila doar pe calea apei, din Tulcea, in doua modalitati:cu ambarcatiunile pensiunii care sunt parcate in apropierea dealerului Yamaha(unde se pot lasa, contra-cost si masinile), sau cu vaporasele apartinandNavrom Tulcea, care au plecarea din Tulcea de 6 ori/saptamana la ora 13.30, peruta - Tulcea - Crisan - Mila 23.
Pensiunea Dunarea Veche 4 stele este situata in Satul Mila 23 - un sat tipic pescaresc,o asezare lipoveneasca unde puteti intra in contact cu un mod de viata plin dedatini stravechi. In acelasi timp, peisajele care inconjoara satul promitvizitatorului multe momente minunate alaturi de natura, de apa, vegetatie,animale si pasari. Astfel, de aici se pot vizita lacurile Lideanca, Radacinos,Trei Iezere, Bodaproste, Matita, Babina, Nebunu si Fortuna sau canalele Sontea,Eracle, Lopatna si Olguta.
Si bineinteles, Mila 23 este recunoscuta ca fiind cel mai important loc dinDelta pentru pescari.
Pensiunea Dunarea Veche este o locatie micuta si intima, construita in anul2012, cu dotari moderne dar pastrand in acelasi timp elemente specifice zonei.Curtea pensiunii este amenajata cu sezlonguri, umbrele si hamace.
Dotari generale:
- 5 camere twin, 3 camere matrimoniale
- Foisor, terasa, curte
- Restaurant
Dotaricamere: Toate camerele duble sunt dotate cu aer conditionat, televizor LCD,baie proprie, apa calda permanent, mobilier nou.
Servicii:Internetwireless gratuit in foisor si curte, organizare de excursii in Delta Dunarii siPadurea Letea.
Facilitati:Internet Restaurant Aer conditionat


In anul 2020 Pensiunea Dunarea Veche**** din Mila 23 organizeaza doar Sejururi AllInclusive de 4 zile/3 nopti in Delta Dunarii pentru grupuri de maximum 16 persoane.
Pachetul deservicii turistice include:
- Transferul Tulcea-Mila 23 si retur cu barca cu motor;
- 3 nopti de cazare in camera dubla;
- Pensiune completa(cu exceptia pranzului din ziua excursiei la Sulina);
- 5 excursii cu barca cu motor in Delta: vizitarea Padurii Letea,Sulina, admirarea unui apus de soare, 2 excursii pe salba de lacuri dinN-E Deltei Dunarii ;
- Apaplata(0,5l/pers.) si palinca(50 ml /pers.) la fiecare masa de pranz si cinaservita la pensiune;
- Recital sustinut de Corul Lipovenilor din satul Mila 23 (doar inperioada 1 iunie-13 septembrie si sejurul de 1 mai);
- Festivitate de premiere pentru copii;
- Degustare de vinuri dobrogene;
- Inchirierea masinii cu care se viziteaza padurea Letea;
- Taxa de vizitare a Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii;
- Ghid vorbitor de limba romana.

In pret sunt incluse doar bauturile de la micul dejun, apa plata (0,5l/pers.) si palinka (50 ml /pers.) de la fiecare masa de pranz si cina pe care le luati la pensiune, precum si degustarea de vinuri dobrogene.
Nu este inclusa in pret contravaloarea parcarii masinilor la Tulcea (pretul este de 25 ron/masina/zi).


Nu exista paturi suplimentare pentru toate camerele pensiunii. In consecinta, cand faceti rezervarea, va rugam sa va interesati daca mai sunt disponibile paturi suplimentare!!!


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.